Stor oppmuntring

Allerede inn i februar måned gleder jeg meg over å fortelle deg at prosjekt bad i Tallinn i Januar ble en sukksess. To meget nevedyktige omsorgsfulle menn tok tak i den skitne jobben det var å fjerne gamle vegger og gulv. Og på tre dager stod nye vegger oppe, to dører var blitt til en og do, vask og dusj stod på plass og ventet på rørlegger som kunne koble på vannet. Jeg har gode kontakter i Tallinn som gjør proff jobb, og for to uker siden fikk den unge jenta et vannklosett. og et sted å helle ut vann. Nå slipper hun å ta alt vann med seg fra 4. etasje i flasker for å gå over til bensinstasjonen for å helle ut skyllevann etter f.eks handvask. I disse dager får hun innstallert en dusj. Dette var mer enn hun kunne drømme om. Gode mennesker samlet inn alt det kostet, tok fri fra sine hektiske jobber i Norge, tok med seg konene sine som gjøv løs på å vaske og forberede maling av kjøkkenet. Det ble penger til overs, så nå er min venn igang med å bygge gulv og restaurere korridoren. Hvilken GLEDE!

I Ogre på TabitaSenteret var det hentiske dager før 14.januar da SAS Julefly skulle komme. Det ble en stor dag. 72 forventningsfulle nordmenn kom til senteret og deltok i utdeling av varme hamburgere og pølser, hjemmestrikkede plagg, godteposer, aktiviteter for barn og store gode matposer med hjem. 150 barn fra våre familier, 30 barn fra Ukraina, 60 foreldre, 40 frivillige fra vårt nettverk i kirken. Det var noe surt og kaldt , men gleden barna viste over alle overraskelsene overgikk temperaturen. En meget vellykket aksjon. Hvis du vil vite mer om SAS Julefly kan du søke på nettet. Vi takker SAS for besøket.

Årsmøtet i Noge vil bli i slutten av April, da vil det bli valg av nytt styre og regnskapsrapport. Mer detaljer i neste nyhetsbrev.!

*Bilde av badet


Posted

in

by

Tags: