Kjærlighetsmåned

Det blir en annerledes førjulstid og julefeiring i år. For alle. Viruset kan smitte, og vi må holde avstand. Da må vi bli kreative. Jeg er forresten ikke redd for smitte, det kommer bare an på hva vi blir smittet av. Jeg er stor tilhenger av de som har en smittende latter, de som smitter med glede og tror på en framtid. Jeg ønsker å gjøre som dem. I år som vi ikke får ha julebarn til Norge, ikke noen får oppleve norsk jul for første gang. Jeg hadde så store planer. Ja hele dette året har vi måtte legge planer på is. Da er jeg glad for at sentrene våre i Estland og Latvia fungerer, og at barn og familier kan komme for å få tent på nytt et håp i hjerte.
Nå om dagen pakker jeg gaver. Det blir mer enn hundre julegaver som barn kan glede seg over. Penger som er gitt har blitt familiepakker som gir håp og en smak av jul. Mor som kontaktet meg og fortalte om at de fem barna som ventet på julenissen. Nå står gaven klar i min kjeller og vil bli sendt. Og alenefaren som ønsket seg en ny bukse til seg og sin datter slik at de kan ha et skift når den ene buksen blir vasket på lørdag. Da er det fint at jeg kan sende dem dette fordi noen deler pengene sine. For meg er julen skinnende barneøyne og glade dager fylt med kjærlighet til hverandre. La oss smitte hverandre med glede denne førjulstiden.

Takk for at du støtter slik at barna har et sted å søke kjærlighet og omsorg.

Vi kan ikke gjøre store ting. Bare små ting med stor kjærlighet!

Med ønske om en god førjulstid for deg og dine. Og glad takk fra Solveig Bergsland
Daglig leder i foreningen

Tlf: 90184791 Email:solveigbergsland1957@gmail.com


Posted

in

by

Tags: