Vi ser lyset

Lyset kommer sigende tilbake og dagene blir lengre nå. Det minner oss om hvordan våre møter med barn i våre prosjekter handler om det samme. Det at vi møter barnet med interesse for den enkelte, kan være det som endrer barnets kurs fra der de er på vei og til et liv med en helt annen mening. Vi har mange suksesshistorier i barnehjemmets arkiver. 280 barn som i løpet av 23 år har fått sine liv forandret. Da jeg skulle reise fra Estland på min siste tur til Estland var jeg i ferd med å gå igjennom sikkerhetskontrollen. En ung dame meg imøte. Hun gikk i uniform og jobbet der. Vi så på hverandre og hun kjente meg igjen fra dagsenteret i Peeteli. Hun takket og takket for hjelp da hun var liten, for at hun ble sett, og alle de gode årene hun fikk ha et trygt sted å være etter skoletid gjennom hele uken.
Dette møtet gjorde også noe med meg…en glede over å få denne muligheten i mitt liv, se at barnet blir voksent og har klart seg.
Dette er det vi i NOGE også ser vokse frem i vårt TabitaSenter i Ogre i Latvia. Huset vårt som tar imot omlag 20 barn to dager i uken. De som trenger et trygt sted på ettermiddagen. De trenger trygge voksne som kan hjelpe barna til å ta gode valg i livet. Når vi får de siste papirene fra myndighetene blir det åpent senter hver dag.
Idag kom gledesbrevet fra norske myndigheter om at gutten det er søkt om adopsjon for fra Estland får komme til sitt nye hjem i Norge om kort tid. Vi er så takknemlig for denne avgjørelsen!

Vi informerer om at NOGE sitt årsmøte blir på Mones feriesenter i Mandal. Lørdag 21.mars klokken 15.00

Takknemlig hilsen fra
Solveig Bergsland Tlf: 90184791

www.gatebarna.com
Email:solveigbergsland1957@gmail.com


Posted

in

by

Tags: