Godt nytt år!

Det er det vi hilser hverandre med i disse dager. Og det er naturlig å se tilbake på året som er gått. Jeg vil si at i min jobb som daglig leder i dette arbeidet har så har det vært mitt travleste år. Mange reisedager til våre prosjekter for barn i våre to land, men også veldig mange besøkende som kom til Norge. Gode dager med opplevelser som igjen har skapt gode minner å leve videre på. I jule og nyttårshelgen har vi hatt 14 barn fra Tallinn og for første gang åpnet våre hjem for jenter fra Ogre. 6 i tallet. Jeg hadde selv to av dem. Begge uten mor hjemme, og det er et stort savn. Vi innviet kjøkkenet i vårt nye senter i Latvia og tre damer jobber full tid for å ta imot de 30 barna som trenger det meste. Vi hadde julefest for 80 og juletur med 22 barn i desember. Vi har også finansiert tre andre julefester for barn i Estland. Omlag 270 glade små og store barn.
Vi skaper minner, og de kan de leve på. Vennskap er opprettet og vil videreutvikles i 2020. Da planlegger vi nye turer med grupper og en leir for vel 20 barn fra Ogre. De vil bli invitert til Strandenga ved Biristrand i Juni. Bare å glede seg. Jeg ønsker også å få takke alle dere trofaste støttespillere. Uten dere kunne vi ikke fått gitt denne hjelpen!

Vi kan ikke gjøre store ting. Bare små ting med stor kjærlighet!

Nyttårsklem fra en takknemlig
Solveig Bergsland Tlf: 90184791

www.gatebarna.com
Email: solveigbergsland1957@gmail.com


Posted

in

by

Tags: