Meant to be!

For å være helt ærlig med dere har jeg mange ganger spurt meg selv hvorfor var jeg så ivrig på å etablere et nytt arbeid for fattige barn i et annet land. Latvia mener jeg da. Jeg hadde jo det store arbeidet i Tallinn. (Noe vi fortsatt støtter og gleder oss over)
På søndag hørte jeg Mudite som elsker barna på TabitaSenteret fortelle. “En vanlig dag for litt siden kom en fremmed dame inn dørene på senteret og spør: “Hva foregår i dette huset?” “Her hjelper vi barn og unge som sliter i byen her. Vi støtter hele familien, vi inviterer mødre og deler mat og klær med dem. “Den nyinnkomne ser vanntro på Mudite idet hun begynner å snakke. “Det er underlig, en ettermiddag i 2013 kjørte jeg fra Ogre til Riga. På veien snakket jeg med Gud om de fattige i Ogre. Da får jeg se et syn, jeg så en stor bygning og en stemme sa: Det skal komme et stort hus plassert midt i Ogre sentrum, der barn og fattige familier kan komme og få hjelp”. Jeg spurte Vår Herre hva heter det huset?” Tabita senter fikk jeg til svar, sa hun.”Og idag var jeg på torget utenfor her og så opp på den store hvite veggen det navnet jeg hørte i bilen for 6 år siden”. Tabita familiesenter! Damene så på hverandre, i stille undring, den fremmede sier: “Jeg er advokat, kan jeg være til hjelp for dere”? Da får Mudite svar på en bønn hun har båret på lenge. Vi trengte nemlig sårt en advokat til å bistå med å forstå alle formalitetene for å få det siste stempelet på full lovlig drift ved senteret. Det gikk en varme av glede og undring gjennom kroppen min der jeg satt og hørte Mudite fortelle. For meg ble det en bekreftelse på at det var slik det skulle være. Derfor var jeg så ivrig på å kjøpe huset og starte dette store viktige arbeidet også i Latvia. Det var MEANT TO BE! (Det var meningen at dette skulle bli slik.)
Idag ser jeg med forventning på alt det gode vi har i vente for barn og unge, deres familier og alle som skal få hjelp og støtte fordi huset nå er der for dem.

Vi kan ikke gjøre store ting. Bare små ting med stor kjærlighet! Takk for din kjærlighet og støtte!

Hilsen fra en optimistisk og forhåpningsfull Solveig Bergsland Tlf: 90184791
email:solveigbergsland1957@gmail.com


Posted

in

by

Tags: