Lysere dager

Jeg kjenner forandringen allerede. Lysere og lengre dager. Det gir håp! Det trenger vi. Tro og håp om at det nytter å bry seg. Vi ser små tegn på at vår kjærlighet når fram. Og det gir mot til å fortsette. I alle hjelpeprosjektene våre! Det var utrolig oppmuntrende å være 11 dager i Tallinn og igjen få ha kontakt med barna våre i Peeteli. Flere nye fikk jeg hilse på og ble fort glad i dem. De er kontaktsøkende og tar villig handa jeg rekker ut når vi er ute på tur. Dette er glede! Jeg besøkte også en av jentene mine gjennom 11 år. Hun var blitt mamma. Men klarer ikke ansvaret. Hva skjer? Vi venter. Alle instanser er inne i bildet. Hjertet mitt gråter!
På TabitaSenteret var det store framskritt. Oppussingen har gått som forventet og det nye lille kjøkkenet i dagsenterdeler var så flott. 50 barn er innom her, men ikke samtidig. Vi arrangerte Spadag der håret ble vasket og fønet. Kroppen ble massert på noen og bein ble vasket, skrubbet og påført nye sokker. Pizza på menyen etter dans og lek. Det store kjøkkenet er fremdeles i behov av vaskelinje, kjøkkenskap og innkjøp av industrikomfyr. Håper inderlig det kan bli ferdig i løpet av mars måned. Lions har generøst bevilget økonomi til dette storkjøkkenet.
En alkoholisert familiefar som lå full 1.gang jeg besøkte kom ut i korridoren 2. gang jeg kom for å vise våre planer om gi dem et brukt kjøkken. “Jeg har sett smilet ditt flere år her i blokka, sett hvordan du hjelper oss. Jeg ville bare takke”! Så omfavnet han meg og gav meg en god klem. Det nytter! Klemmen er herved sendt videre til alle dere som stor takk for deres trofasthet!
Hele familien må hjelpes der vi ser håp om bedring. De må støttes og hjelpes fram.

Årsmøte blir i 9. mars kl.12.00 i Sveneveien 15 i Stavanger.

Solveig Bergsland Telefon 90184791
Mail:solveigbergsland1957@gmail.com
www.gatebarna.com og Tabitasenterets venner på facebook


Posted

in

by

Tags: