GODT NYTT ÅR TIL DEG OG DINE!

Tenk et helt nytt år ligger foran oss. Vi har sagt farvel til det gamle og har 12 måneder ubrukte måneder. Jeg tenker mye på hva vi skal få til sammen i 2019. Jeg gleder meg veldig til alle gode samlinger vi vil ha i våre prosjekter. Det er veldig spennende med drift og aktiviteter ved senteret vårt i Latvia. Vi jobber intenst med å ansette en leder for dagsenteret i Ogre. Vi ønsker å utvide fra to til fem dager åpent i løpet av januar. I romjulen har det vært et titalls barn som har oppsøkt senteret selv om det offisielt er stengt. Min bror har vært frivillig der i hele desember og ringer til meg og forteller om alle kalde, sultne barn som bare MÅ få komme inn. Han steller for dem og viser dem kjærlighet og oppmerksomhet. Det er vondt for en nordmann og vasse i slik nød. Men han sprer smil og oppmuntring der det trengs. Kjøkkenet bør være oppe å gå i løpet av januar og da er det kokke som må på plass.
Den første uken i januar blir jeg i Estland og arbeider der med familier og fortsetter å dele ut julematposer. Jeg kommer tilbake til Tallinn med 11 barn som har vært på juleferie i norske hjem. De har hatt et pusterom og sett mye positivt og fylt opp “ryggsekken” sin med gode minner og opplevelser.

Jeg gleder meg til å ta fatt på det nye året!

Ønsker glade vinterdager til deg og dine!

Årsmøte blir i 9. mars kl.12.00 i Sveneveien 15 i Stavanger.

Med takknemlig hilsen fra daglig leder
Solveig Bergsland Telefon 90184791
Mail:solveigbergsland1957@gmail.com
www.gatebarna.com og “Tabitasenterets” venner på fb.


Posted

in

by

Tags: