God sommer!

Det er natt og stille rundt meg. Bare en bil som suser nede på veien i ny og ne. Jeg prøver å samle tankene litt. Om 5 timer må jeg vekke fire barn som sover sin siste natt her hos meg. De har hatt to gode uker i Norge. To av jentene hos meg. Vi har hatt travle dager, late dager og masse badetimer. Mest av alt vil jeg huske glade barnestemmer om kvelden, jentene som jeg hentet på landsbygda i Latvia. Etter å ha bært ut tre såkalte senger og erstattet med rammemadrasser fra et hotell. Rent sengetøy og håndklær til brødrene. Vi vasket godt på gulv og rund omkring før vi overleverte maten, tok jentene i bilen og drog avgårde. Ikke klem fra mor til farvel, men far gav jentene en kos. Første kveld og natt på hotell var livets høydepunkt. Bade i badekar for første gang. Sove i rent sengetøy for første gang. Mat servert på tallerken ved et bord. De klukkelo hele turen til Norge og her fortsatte de. Å trippe rundt og nyte tilværelsen. Så en kveld kom historiene..de jeg på forhånd hadde tenkt meg..men å høre dem fra en liten jente du er blitt så inderlig glad i var hjerteskjærende. Imorgen kveld er de tilbake og virkeligheten vil vekke dem fra paradiset. Men de vil ha med gode gaver til alle brødrene hjemme, og de er blitt elsket og båret og kjent på ekte kjærlighet. De har masse gode minner å leve på til neste gang. Fordi de fortjener det. Takk for at du bryr deg!

Vi kan ikke gjøre store ting. Bare små ting med stor kjærlighet!

Varm og takknemlig sommerhilsen fra Solveig Bergsland Tlf: 90184791 www.gatebarna.com
Email: solveigbergsland1957@gmail.com

 


Posted

in

by

Tags: