Forventninger!

Det strutter av forventning for tiden. Jeg ser det i naturen utenfor vinduet mitt, lengre dager, solen skinner, snøen smelter, fuglene synger og det er vår i vente. Vi har også en vår på Tabitasenteret. Det er snø i luften i Latvia også, men om få dager er løvetann på veg gjennom asfalt og i alle grøftekanter. Vi finner også løvetannbarna. De trosser kulde og vind i sine tynne slitte klær og ødelagte sko. Vi vil være der for dem. Vi har forsiktig begynt med små aktiviteter i det nye huset. Tirsdag for barn mellom 6-12 og fredag for ungdom mellom 12-18. Frivillige ønsker å ha en dag i uken for mødre og et ektepar vil gi av sin tid til større jenter.
En ny gruppe menn drar fra Skien for å sette istand en garasje som vil bli lager. Daglig leder vil få sitt kontor og tre dører skal lage gjennomgang til spisesal kjøkken og garasje. Det yrer av forventning både for de reisende og de som skal etablere nye kontakter. Midler til renoveringen må samles inn i takt med utbedringen. Vi har fått godkjent papirene på etablering av et storkjøkken på senteret. Nå krysser vi fingrene for om Lions beslutter å støtte dette. Det avgjøres 21.4 . Det er forventning i luften i Ogre i Latvia samtidig som det også er forventning i vårt etablerte arbeid i Estland. På Peeteli har vi våre ansatte som har mulighet å være til stor glede og hjelp for de barna og familiene som lever sårbare liv. På dagsenteret der er det i senere tid installert et fint treningskjøkken. Nå lager barna mye av maten selv og det er det stor trening i. Det er med stor takknemlighet jeg får være med på dette fantastiske utviklingsarbeidet.

Vi kan ikke gjøre store ting. Bare små ting med stor kjærlighet!

Varm vårhilsen fra Solveig Bergsland Tlf: 90184791 www.gatebarna.com
Email: solveigbergsland1957@gmail.com


Posted

in

by

Tags: