GOD SOMMER TIL DEG OG DINE!

Det er travelt i foreningen vår. I disse dager forberedes en busstur med 70 voksne, ungdom og barn fra Hægeland frikirke som reiser for å arrangere fest dager i en liten landsby i Estland. Oppussing, glade dager med aktiviteter for barn, bygging av kjøkken i en kirke og storsamling der hele landsbygda er invitert. GLEDE

Det forberedes velkomst for 11 sommerbarn som skal i familier rundt om i Norge. Og to leirer skal det også bli i begynnelsen av august. Omlag 60 barn kommer til Fjordglimt i Bamle og fiske leir for små gutter på Sula i Trøndelag.

Som jeg skrev i forrige brev ønsker vi å kjøpe et hus i en landsby i Latvia. Her er det store behov, og vi i foreningen har besluttet å ta tak i dette. Så nå er det innsamlinger, lånesøknader, advokater og oversetting av dokumenter for å få denne hus drømmen i havn. Jeg vet at dette vil bli til enorm velsignelse og glede for mange barn og familier i Ogre. En times kjøring fra Riga by.

Takk til deg for tillit og støtte. Bilder fra senteret vil komme på vår hjemmeside. Gå inn å se om du ønsker det.

Vi kan ikke gjøre store ting, bare små ting med stor kjærlighet!

www.gatebarna.com

Solveig Bergsland
Tlf: 90184791
solveigbergsland1957@gmail.com

*Bildet er fra en tidligere leir


Posted

in

by

Tags: