Dataspillet som gir deg frihet til å dø

Da jeg kom til Tallinn for noen dager siden besøkte jeg ei jente på 11 år. Hun var rask til å spørre meg om å få bli med meg hjem i leiligheten og sove der. Det var jo fredag. Jeg liker å være sammen med henne. Hun snakker norsk etter 7 år i norske familier og flere somre hos meg og min familie Norge. Vi var såvidt kommet inn i bilen da hun begynte å fortelle om det nye frihets-spillet på nettet. “Det er spennende, men vi må gjøre menge stygge ting” sier hun. Og vi får tilbakemeldinger fra voksne. “Vi må ta en kniv og skjære bilder inn i huden, det kommer mye blod.” Og slik fortsetter hun. “Og til slutt må vi hoppe ut av et vindu i 6.etasje…og da dør vi. Over 100 har hoppet i Russland og 2 i Latvia” legger hun til. Dette er et tenåringsspill…et spill for barn. I dag vet jeg at mannen bak ideen om spillet er i fengsel, men han har dessverre andre som liker ideen og fortsetter.

Vi i NOGE jobber for livet. At barna skal oppleve seg elsket til tross for voksne som ikke klarer oppgavene som foreldre i hjemmene.

LENGE LEVE FRIHETEN TIL Å LEVE!

Ønsker deg en god måned med feiring av friheten den 17.mai!

Vi kan ikke gjøre store ting. Bare små ting med stor kjærlighet !

Med optimistisk hilsen fra daglig leder
Solveig Bergsland
Tlf: 90184791
solveigbergsland1957@gmail.com


Posted

in

by

Tags: