Advent!

Heldige vi som har noe å se fram til, noe å vente på. Noen venter på white christmas…noen på fester og begivenheter, og barna venter på julaften og gaver. Slik var det vel i fjor og årene før der. Det gjentar seg, år etter år. Slik er det også i Tallinn. Barna våre på senteret gleder seg enormt i disse dager. De danser og synger, lager små gaver og venter på besøk fra inn og utland. Det er mange som besøker Peeteli i desember. Mest av alt gleder de seg til 21. desember for da flyr vi til Norge. I alle fall 20 av barna våre. De har familie som venter dem. Noen som har pyntet juletre og laget en seng bare for dem. GLEDE….brusende glede! Noen kjenner familien fra tidligere juler, andre kommer for første gang. SPENNING….

En mor stod og strøk jenta si over hodet etter søndagsskolen forrige uke. Da kjenner hun en liten kropp på andre siden, ved den andre armen og en 6 år gammel jente ser på den voksne og sier: “Kan du gjøre sånn på meg også?” “Da jeg strøk henne over det bustete håret kjente jeg at dette hadde ikke denne lille jenta opplevd før..” Ved nærmere undersøkelser i dag med mor til jenta, kommer hele den hjerteskjærende historien, vi er hjemløse, bor på nåde hos en venn, vi har sluttet å leve, gitt opp, vi bare eksisterer. “Jeg gir med glede fra meg jenta mi til en familie i Norge til jul, så får hun mat de dagene iallefall.”
Ingenting å se fram til eller glede seg til, Hva venter de på?
____________________________________________________

Årsmøte blir på Gardemoen SAS Raddisson Hotell søndag 5.Februar Kl.16.00
____________________________________________________

GLAD JUL TIL DEG OG TAKK FOR AT DU BRYR DEG!

Solveig Bergsland
solveigbergsland1957@gmail.com
Tlf: 90184791
www.gatebarna.com


Posted

in

by

Tags: