Glad høst ønskes deg!

Høydepunkter fra siste måneden må bli å fortelle at nordmenn kom og gjorde stor dugnad i høstferien. Et bad, et toalett, og en liten leilighet fikk seg en skikkelig ansiktsløftning. Gjerdet rundt Peeteli sosialsenter ble pusset ned og malt svart, sykler kom til senteret og nytt sykkelskur ble bygget, tre Happy day dager ble arrangert for tilsammen 300 barn pluss voksne, Alle fikk med mat poser hjem. Fantastisk å se gleden både til voksne og barn. Men sterkest er møte med den enkelte. Som da vi fikk besøke spesialskolen i Tallinn. Vi har to av jentene våre der i år. De er under 24 timers overvåkning, alle dører låst, lufting i time pr dag under tilsyn, og mange flere regler. Sjelden de får besøk her. “Min” jente er 14 år. Det siste hun sa var: “Kommer du igjen?” Selvfølgelig kommer jeg igjen neste gang, og jeg tenker på henne hver dag. Bare hun holder ut. Men det gir energi å vite at vi er der og vil ringe en dag og besøke.

Vi kan ikke gjøre store ting, bare små ting med stor kjærlighet!
Og takk for at du bryr deg!
Solveig Bergsland
solveigbergsland1957@gmail.com
Tlf: 90184791
www.gatebarna.com


Posted

in

by

Tags: