Takknemlig

I skrivende stund sitter jeg på toget på veg til flyplassen. Underveis på min reise kommer det fire unge jenter som studerer teologi..ledelse..og media markedsføring. De har valgt å ta en studietur med meg de neste ti dagene. To ektepar  og to venninner har også valgt å slå følge med oss.

Programmet blir tett og hektisk som vanlig.

Allerede idag skal vi bli med på matutdeling til omlag 100 familier. Det foregår fra en garasje bak kirken. Vi skal besøke huset for hjemløse der det bor 75 barn. Disse skal få matposer og vi får omvisning. To landsbygder skal vi besøke. Her er det desverre mange barn som ikke blir ivaretatt. Vi ønsker med alle våre 140 kg overraskelser og vise barna at vi tenker på dem.

Når du leser dette er alt over. Men jeg vil rette min takknemlighet til dere som er medlemmer av Noge,  dere som støtter regelmessig til mat og underhold. Idag er det19 barn på barnehjemmet.

Vi kan ikke gjøre store ting. Bare små ting med stor glede.

Med glad hilsen fra Solveig Bergsland

Tlf: 90184791

www.gatebarna.com | Ny email adresse: solveig@gatebarna.com


Posted

in

by

Tags: