GODT NYTT ÅR!

Så skriver vi 2016 og året er så smått begynt. Julebarna er tilbake til Tallinn. Full av gode opplevelser og gode minner å ta med seg inn i det nye året. Jeg har hatt en veldig travel jul med mine tre småjenter. Men å se gleden i barneøynene på julaften er god betaling. Den minste jenta hoppet opp og ned og trykket hårstrikkene inn til seg og roper. Til meg – til meg. Får jeg ta dem med hjem? Og alle de andre fine gavene. Den lille trillekofferten gjorde størst lykke. Da fikk jeg klemmer i et sett. “En sånn koffert har jeg sett i butikken i Tallinn, og den har jeg ønsket meg, tusen takk, tusen takk.

17 barn ble hentet og levert til familier. To har vært syke, men blitt tatt vare på. Vi har hørt historier om deres hverdag, noe vi viste, men nå fra barnas egen munn. Vi har vært på konserter, på basseng, griling, juletrehenting, kino, familiebesøk og kirkebesøk. Mykje lys og mykje varme har det vært disse dagene, for alle. En ti år gammel gutt fikk familie i Estland. Han stråler der. Jeg er bare så glad og takknemlig.” Det gjør noe med oss”, sa en norsk jule far. Julen får en dypere mening liksom.

Vi kan ikke gjøre store ting, bare små ting med stor kjærlighet!

Årsmøte i foreningen blir på Sas Raddisson hotell på Værnes lørdag 13.februar kl.12.00. Meld fra hvis du kommer!

Gode nyttårstanker til deg og dine og takk for din hjelp og støtte!

Solveig Bergsland Tlf: 90184791
www.gatebarna.com

Bildet over: Ansatte på Peeteli

12483417_10153875410166639_1493400700_n


Posted

in

by

Tags: