God jul

Desember måned er ventetid og forberedelsestid. Og avslutning av et år. Når jeg tenker tilbake på året som snart er omme, er det med stor takk i hjertet. Til dere faste givere og til de som støtter sporadisk. Uten dere kunne vi ikke drevet arbeidet i Estland slik vi gjør idag. Arbeidet med å bygge mennesker. Nyhetsbilde idag skremmer, men vi vil fortsette og gjøre det gode for de menneskene vi ser vi kan hjelpe.

Enken jeg skrev om forrige gang er blitt tatt inn i sosialsystemet igjen med god hjelp fra senteret vårt. I forrige uke fikk hun seg leilighet. Prøver nå å ha begge guttene sine der, og vi fortsetter og bygge henne opp og støtte der det trengs. Takk at det gikk slik. Enda noe å glede seg over.
16. 12 drar jeg til Tallinn og henter 16 barn fra 3-15 år som skal få feire jula hos norske familier. Tre småjenter kommer til meg. Barna gleder seg, og familiene venter i spenning. Nyttårshelgen blir jeg med dem tilbake til Tallinn. Jeg vil også da ha to store juletrefester for omlag 130 barn og julelunch for de eldre. Jeg samler inn julegaver nå som skal deles ut da. Jeg har også dradd igang et kurs for alle ansatte på sosialsenteret. Vi skal studere de fem kjærlighets språkene.

Vi kan ikke gjøre store ting, bare små ting med stor kjærlighet!

Med varm takk og gode juleønsker fra
Solveig Bergsland Tlf: 90184791
www.gatebarna.com


Posted

in

by

Tags: