Happy Happy

Denne måneden har jeg bare vært her i Estland og jobbet med prosjektet vårt via sosialsenteret. Jeg har fått sett arbeidet fra innsiden. Jeg blir mer og mer imponert over vår stab som jobber med vanskeligstilte barn og familier hver dag. Men det som sitter mest fast hos meg er alle de glade fjesene til barna, enten de kommer fra byen eller fra landet. Jeg har laget Happy evening- gladkvelder for mange grupper. Tilsammen flere hundre barn. De får med seg gode mat/hygienepakker hjem. Ting det ikke er mulig å få kjøpe fordi pengene strekker ikke til Shampo, youghurt, ost f.eks. De bare jubler mot hverandre. Da er det stor glede inni meg.,for ingenting går uten grundig arbeid på forhånd.

Igår kveld var jeg innom det ene rommet jeg beskrev forrige gang. Det er nå under renovering. Mennesker med stort engasjement fra Songdalen frikirke er her denne uken og pusser opp flere steder. Jenta uten smil kom løpende inn på kontoret mitt ga meg en god klem og løp ut igjen uten et ord…det var en takk jeg vil bringe videre til dere som står med meg i dette arbeidet. Tusen tusen takk!

Vi kan ikke gjøre store ting, bare små ting med stor kjærlighet!
God høst til deg og dere!

Klem fra Solveig Bergsland Tlf: 90184791

12122826_10153686960671639_8999080254900328788_n


Posted

in

by

Tags: