Sommer og ferie!

Når livet blir for vanskelig….ja gjør vi da?

Ikke alle har tilgang på lege som bryr seg. På familie med omsorg og hjerter som ser. Eller venner som tar vare på. For to uker siden måtte vi dessverre takle nyheten om at en av våre gutter som i flere år har får hjelp fra oss. Som har blitt sett og hørt, men som alikevel valgte å ta sitt eget liv i en alder av 19 år. Den indre smerten var for tung å bære på. Utenpå virket han glad. Jeg snakket med ham på gaten fire dager før han hengte seg. Kunne ikke ane hvilken planer han hadde. Vi sier til hverandre, vi må tåle at han valgte å forlate oss. Fred over hans minne.

Vi kan ikke gjøre store ting, bare små ting med stor kjærlighet!

Glad sommer og stor takk til deg for ditt bidrag.

Med vennlig hilsen Solveig Bergsland


Posted

in

by

Tags: