Vist skal våren komme….

Lysere og lengre dager,herlig!

Nå om dagene er det mange forberedelser til vår og sommer. Det er leirer som står på dagsorden. Første leir er på Oppdal fra 13-20. mars. Første gang vi inviterer ti jenter til å gå på ski i i den flotte naturen på Oppdal. Vi har fått støtte til reise og opphold, samt pengegaver som gjør dette mulig. Og gjett om de gleder seg. En av elevene og lederen vår skal besøke Aune barneskole sin innsamlig og fortelle om livet i Tallinn.
Jeg var på ti hjemmebesøk da jeg besøkte senteret vårt sist. Det er ikke mye oppløftende. Tomme kjøleskap, mange mangler både materielt og sosialt. En liten jente var tatt ut av barnehagen pga. lus. Hun satt så skjønn på fanget mitt og fortalte tvert at hun lengtet etter barnehagen. Og plutselig ser hun på meg og begynner å fortelle om den siste leiren hun var på på Oppdal i sommer. Hun husket det selv om hun bare er fem år. Jeg ser og tenker på hvordan vi kan få henne med på en leir i sommer. Men det er så mange som har behov for å komme i gode trygge kjærlige omgivelser for noen dager i løpet av sommeren. 76 barn er nå på våre lister. De gleder seg til sommeren…og det gjør jeg også.

Barn og ansatte fra Tallinn hilser deg med stor takk!

Med vennlig hilsen Solveig Bergsland tlf: 90184791


Posted

in

by

Tags: