Gnist i slukte øyne

Kjære deg!

Det største jeg har opplevd denne siste måneden og som jeg gjerne vil dele med dere faddere er at jeg har sett gnist i slukte øyne til en ungdom. En gutt fra barnehjemmet vårt fikk komme til meg i Norge og være med meg på besøk til en folkehøyskole. Risøy folkehøyskole på Sørlandet. Jeg var der for å informere om arbeidet vårt i Tallinn. Vi har begynt å planlegge neste sommer allerede, og da er det noen som er villig til å arrangere leir nettopp på denne skolen. I Juni 2015.

Da tre timers foredrag var over, alle filmer og informasjon var gitt gikk rektor opp på plattformen og kalte til seg vår ungdom. Han sa noen gode ord om utdanning og om skolen og så overrakte rektor 18 åringen et års studie for neste skoleår. Jeg ble veldig glad fordi jeg vet hva denne gutten har vært igjennom i sitt liv, og gutten ble målløs. Gled dere med oss, det nytter!

Vi kan ikke gjøre store ting, bare små ting med stor kjærlighet!

Takk for at du bryr deg!

Med vennlig hilsen en glad daglig leder som er i Tallinn i 14 dager for å gjøre livet litt lettere for noen.

Solveig Bergsland tlf: 90184791


Posted

in

by

Tags: