Det nytter

Kjære deg!

Idag har jeg igjen fått erfare at det nytter!
Allerede klokka fire i natt måtte vi opp. Åtteåringen og jeg. Han som har vært hos min mann og meg i tre uker. Vi skulle reise sammen til Estland. Det var ikke lett for den lille å forlate min mann. Han håpet i det lengste at Vidar også skulle bli med på toget fra Skien hvor vi nå bor. “Jeg elsker mannen din” sier han i det vi forlater stasjonen og toget ruller mot Oslo. Det er blitt sådd et kjærlighetsfrø i hjertet til den lille. Så kommer vi til flyplassen og der treffer vi tilfeldigvis på en 20 åring som har besøkt sin vennskapsfamilie. Åtte år, hver sommer, jul, påske og i høstferiene har han fått besøke “sine” i Oslo. Som tolvåring kunne han ikke lese eller snakke. Bodde på barnehjemmet i 6år og fikk skolegang og idag har han jobb, sertifikat og bil. Det nytter!
Så treffer vi den lille gutten som flere ganger er blitt nevnt i nyhetsbrevet. Femåringen som har vært tre måneder i Norge. Han stråler og uttrykker stor glede over å få komme hjem på barnehjemmet. Stolt deler han ut smågodt til alle på dagsenteret. Han er blitt elsket og ønsker å dele og glede de andre. Stort for meg å se!
Så kunne vi på senteret ta imot 103 barn idag. Dele ut skoleting og skolesekker. Til de som ikke har. Takknemlige voksne og barn koste seg med kake og feiret at skolen nå 1.september er i gang. En norsk Lionsclubb betalte dette utstyret..tusen takk! Det nytter!

Vi kan ikke gjøre store ting, bare små ting med stor kjærlighet!

God høst og takk til dere som støtter!
Solveig Bergsland. Tlf. 90184791


Posted

in

by

Tags: