God Sommer!

“God sommer” sier vi til hverandre med et håp om at ferien må bli som forventet, været skal vise seg fra sin beste side, at ingen kommer ut for ulykke eller fare og at vi skal få treffes igjen når alle kommer tilbake fra forskjellige aktiviteter. Det er fint å kunne ønske hverandre en god sommer. Vi i NOGE ønsker at alle barna vi er i kontakt med gjennom året skal ha gode dager, men vi vet at der vil vi bare delvis få ønskene våre oppfylt. Når barna ikke går på skolen er det ikke en selvfølge at det er mat til magene hver dag, og barna er mer sårbare og utsatte for utnyttelse. Vi har hatt en travel vår med logistikken av hvert enkelt barn, så noen barn får iallefall noen gode sommerminner. 7 småjenter skal til Oppdal på leir arrangert av tre styremedlemmer i NOGE. 16 gutter får to uker i Lyngdal. 23 større jenter skal til Oslo i 12 dager og 10 store gutter skal på Hovden til Heidi og Knut Inge Repstad i August. Foruten disse leirene deles barna opp i grupper og sendes til en øy ved navn Saaremaa. Personlig skal jeg ha to jenter i tre uker.

Gled deg med arrangørene, barna og lederne og vit at du er med å gjøre verden til et bedre sted å leve.

 

Vi kan ikke gjøre store ting, bare små ting med stor kjærlighet!

 

Glade spennende sommerdager til deg.

Takknemlig hilsen fra Solveig Bergsland  tlf:90184791

 


Posted

in

by

Tags: