Styreturen til Tallinn er over og vi i styret sitter igjen med rike minner og ny giv til å fortsette med arbeidet vi gjør for å lette hverdagen til barnefamilier og barn på senteret. Både de som bor der fast og dagsenter/krisesenterbarna. Også arbeiderne er vi
opptatt av. Vi samlet alle til møte, steikte vafler og spanderte frukt. Vi ble kjent med hverandre og den enkeltes funksjon på senteret. Veldig informativt og oppmuntrende. De gjør en stor innsats.

10 av mødrene tok vi med oss på en “happy day”. De fikk en halv dag i basseng og sauna. Slappet av og spiste deilig lunch. Vi tenker å gi mødrene også gode opplevelser, så bygger vi relasjoner og det blir bedre mødre. Så hadde vi pizzakveld hjemme hos meg i leiligheten, og alle ville overnatte, så slik ble det. Trangt med ti i på den lille plassen, men gode minner. Familier fikk besøk og jenteleir ble diskutert og planlagt med mødrene. På det møtet kom en bestemor med sitt lille barnebarn, satte henne på fanget mitt og sa at “jeg vil du skal være hennes mamma resten av livet, hun er så glad i deg.” Denne lille 5 år gamle jenta er foreldreløs og sover i barnehagen hele uka og hjem til syke besteforeldre i helgene. Så jeg vil ha henne i sommer og være god bestemor. Gjør det jeg kan for å finne en god mor til henne så kan jeg være bestemor resten av livet.

Gode påskedager til deg og dine!

Vi kan gjøre livet lettere for noen, og det vil vi!

Med hilsen fra Solveig Bergsland -tlf. 90184791