Sammen koronaens tid

Vi fikk alle snudd livene våre opp ned etter 12. mars. Koronatiden begynte sitt inntog i bygd og by, til land og over hele kloden. Men vi begynte å bli kreative. Tenke nytt og jeg vil påstå at vi ble vennligere og litt mer villig til å se andres behov også, og ikke bare tenke på oss selv.
Myndighetene i Ogre samlet ledere og hjelpeinstanser til krisemøte. Hvem kan hjelpe hvor? Det var med stolthet jeg fikk referat fra møtet der vår leder Mudite Mardoka forkynte til dem alle at vi kan gi 31 barn mat gjennom vinduet i TabitaSenteret. Vi mottar daglig triste meldinger fra familier som trenger støtte i form av mat, bleier, medisiner, samt møbler og huskeråd. Men vi har jo lager der i senteret så Mudite deler villig. Dette gir håp til folket. Hun kan gi fordi hun er blitt gitt dette for å dele. Våre ansatte reiser rundt til familiene for å se hvordan de har det. Da treffer de små gjenger med barn som bare lengter etter bedre tider. Åpne skoler og mer struktur. Noe de ikke har hjemme, og nå bare håper vi at vi får mulighet til å åpne TabitaSenterets dører for barna fra 15. mai. De ansatte venter mer behov i sommermånedene. Hvis korona tillater det håper vi på små grupper på leir. Noe å glede seg til i alle fall. Stor glede og oppmuntring at vi står med dem i denne utfordrende tiden. Takk for at du er med.
En støttespiller gjennom mange år ville øke sitt månendlige bidrag med 1/3 del. Wow sa jeg og ble kjempeglad. “Ja, men nå har jeg hatt den samme summen i alle år, nå er det på tide med et pålegg.” Gi beskjed hvis du vil endre ditt månentlige bidrag!

Vi kan ikke gjøre store ting. Bare små ting med stor kjærlighet!

Takknemlig hilsen fra barn, mødre, ansatte fra Peeteli, TabitaSenteret og fra Saarde!

Solveig Bergsland Tlf: 90184791

WWW.gatebarna.com
Email:solveigbergsland1957@gmail.com


Posted

in

by

Tags: