Sol og ski

Kjære deg!

I skrivende stund sitter jeg i Tallinn. Alle jentene er vel tilbake fra Oppdal og fem dager med knall sol og ski i bakkene hver dag. Ingen ulykker, men noe knall og fall ble det. Utrolig for meg som initiativtaker å få denne meldingen fra en av jentene..tusen takk for den fine leiren, det er den beste uken i hele mitt liv…og jeg forstår henne. Vi ble sammensveiset på en unik måte.
Bestemor ble igår flyttet inn i den fine, rene, lyse, trivelige leiligheten sammen med barnebarna på fem og ni. Det ble noen gledestårer, og inni meg ble det jubel. Litt av en jobb med vasking, tilveieskaffe alt inventar og utstyr, og flytte alt i femte etasje uten heis, men nå er jobben gjort.

Ny utfordring..jeg fikk igår et møte med to søstre på 8 og 2. Mor alkoholiker og satt full og sammenkrøpet i en sofa, fortvilet far som må jobbe borte en uke om gangen. Og en dement farfar tuslende rundt. Jeg kjenner enda de to små barnehendene som rekkes mot meg, og da jeg løfter henne opp på fanget prøver hun å “krype inn” i meg. Og det greide hun, hun krøp inn i hjertet mitt og der vil hun bli i lang framtid. Så må mor få hjelp…stakkars arme menneske.

Vi kan ikke gjøre store ting, bare små ting med stor kjærlighet!

Med vennlig hilsen Solveig Bergsland tlf: 90184791
www.gatebarna.com

IMG_2049IMG_2051 IMG_2050


Posted

in

by

Tags: